Фирмен кредит

Фирмен кредит

Искате ли да получите най-добрите оферти и условия за бизнес и фирмен кредит?

Бизнес и инвестиционните кредити се класифицират като кредити за микро, малък и среден бизнес, както и кредити за корпоративни клиенти. Годишният оборот на кандидата е най-важният фактор.

Всички банкови и небанкови финансови институции използват различни и уникални фактори и условия, за да разграничат микро, малки и средни предприятия и корпоративни клиенти.

Банките и небанковите финансови институции предоставят както необезпечени, така и обезпечени фирмени кредити. Обикновено кредитополучателят е обезпечен с активи в договора за бизнес финансиране. Заемът се отпуска след проучване и оценка на дейността на фирмата.

FF Consult ще Ви помогнем да създадете подходящите документи за кандидатстване и да намерите най-изгодната оферта за финансиране на целите и нуждите на Вашата компания, като поставим водещи банки и небанкови финансови институции в конкурентна среда за Вас.

Защо да изберете нас?

  • Напълно лицензиран кредитен посредник, който си партнира с водещите банки!
  • Нашите услуги ви гарантират, че ще получите максимално добра оферта, според вашия клиентски профил!
  • Напълно безплатна услуга, която не ви обвързва с покупка или други действия.
  • Ние можем да ви насочим в най-подходящата банка за вашия случай, както и да договаряме вашите ценови (лихвени) условия!
Искате ли да получите най-добрите оферти и условия за бизнес и фирмен кредит? - изберете FF Consult - безплатен кредитен консултант - София - FF Consult кредитен консултант
.