За нас

За нас

FF Consult е Вашият личен Кредитен посредник

FUNDS FINDING Consult е лицензиран кредитен посредник, чиято мисия е да подпомага клиентите при избора на ипотечни кредити и договарянето за най-добрите условия с банките. Фирмата е специализирана в областта на кредитните консултации и предоставя безплатни услуги на кредитен посредник за широк спектър от инвестиционни и ипотечни финансови предложения на пазара. FF Consult си сътрудничи с най-големите банкови институции в България, а нашият висококвалифициран екип от кредитни посредници /консултанти/ прилага целия си опит и знания за избор на най-доброто и информирано финансово решение за клиентите.

Лицензиран консултант FF Consult финансов съветник

Ние от FF Consult осъзнаваме, че не всеки разполага с времето или знанията, за да се ориентира в сложния и многообразен кредитен пазар в страната.

Поради тази причина вярваме, че функцията на всеки кредитен посредник е от решаващо значение при важния избор на финансово предложение за жилищен или ипотечен кредит, която най-добре отговаря на Вашите нужди и условия (потребности). От нас може да очаквате да бъдем неотлъчно до Вас, от подготвято на необходимите документи до придобиването на ипотечния кредит. Нашият кредитен посредник ще Ви предложи подкрепа и съвети по време на целия процес.

FUNDS FINDING Consult е компания, регистрирана от Българската Народна Банка кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) под номер: BCI000097

Нашата мисия е базирана на солидни принципи и ценности като прозрачност, откровеност и достъпност на нашите клиенти, които вярваме, че са силата на нашия успех. Всъщност, степента на удовлетвореност на нашите клиенти е най-висок приоритет за нас.

За периода от който сме на пазара, успяхме да изградим професионални отношения с банкови институции и клиенти, което ни поставя до най-уважаваните специалисти в сектора.

Лицензиран консултант FF Consult финансов съветник

Защо да изберете нашите услуги?

  • Напълно лицензиран кредитен посредник, който си партнира с водещите банки!
  • Нашите услуги ви гарантират, че ще получите максимално добра оферта, според вашия клиентски профил!
  • Напълно безплатна услуга, която не ви обвързва с покупка или други действия.
  • Ние можем да ви насочим в най-подходящата банка за вашия случай, както и да договаряме вашите ценови (лихвени) условия!
Лицензиран кредитен консултант FF Consult Кредитен посредник

Заповед БНБ кредитен посредник

.